Τελευταία Νέα|16 Ιουνίου 2015 22:55

Έσπασαν καρδιές στο Students Cup!

Το To 4ο Nescafé Frappé Students Cup… ρολάρει με την φάση των “32” να προσφέρει απίστευτο θέαμα και συγκινήσεις στα κρίσιμα παιχνίδια και τις ομάδες του να συνεχίζουν να τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Οι ματσάρες των Αθηνών τα είχαν όλα: Σασπένς, πολλά γκολ και μοναδικές συγκινήσεις!

Συγκεκριμένα, στο ματς Μπαρχελώνα-Χαιδάρι fc (3-6), η ομάδα του Χαϊδαρίου ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα του 1ου αγώνα όπου είχε ηττηθεί με σκόρ 6-5 και προκρίθηκε στην επόμενη των “16”.

Στο επίσης μεγάλο ματς Χασογκόληδες-Αμπαλιακός (4-3). η ομάδα Αμπαλιακός στα τελευταία λεπτά της παράτασης πέτυχε το σωτήριο γκολ και κατάφερε να πάρει τη πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα είχε λήξει 2-4!

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της φάσης των “32” στην Αθήνα:

Porosh-Κράμπες fc: 5-3

Ανώνυμοι-Φραπέδες fc: 7-3

Εραστές-Αραχτοί: 6-5

Θένπουδες-Καραμπουζουκλήδες: 13-1

Κάπαζήτα-Χρέπια fc: 2-2

Κρητικοί-Αίαντας Βύρωνα: 4-3

Μπαχαλόνα-Mathematicians: 4-1

Μπαρχελώνα-Χαιδάρι fc: 3-6

Τρελογιατροί-Civiliakos: 1-0

Χασογκόληδες-Αμπαλιακός:4-3

Για άλλη μία φορά, η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ θα κερδίσει από ένα i-pad για κάθε παίχτη, μία ευγενική χορηγία του Nescafé Frappé! Προφανέστατα ο σκοπός της διοργάνωσης είναι η διασκέδαση και η άθληση μαζί με την παρέα φίλων του κάθε παίχτη και δευτερευόντως, έρχεται και η φιλοδοξία για διάκριση και για κατάκτηση του μεγάλου δώρου. Άλλωστε το «Ξεκίνα να συζητάς» του Nescafé Frappé, βρίσκει άμεση εφαρμογή σε τόσους χιλιάδες μπαλαδόρους που μιλούν εντός γηπέδου!!!

Η καρδιά του event χτυπάει στις εξής πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Ιωάννινα, Πύργος, Κομοτηνή, Λαμία, Λάρισα, Χαλκίδα και Χανιά.

Οι ομάδες θα προχωρήσουν στις επόμενες φάσεις σε νοκ άουτ παιχνίδια. Η πρωταθλήτρια ομάδα κάθε πόλης θα εκπροσωπήσει την πόλη τον Οκτώβριο στην Πανελλήνια Τελική Φάση με σκοπό να κερδίσει το Πανελλήνιο Τρόπαιο!

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg