Τελευταία Νέα|17 Μαρτίου 2015 22:49

Αγωνιστικός παλμός …Σαλονίκης!

To Nescafé Frappé Students Cupέχει ξεκινήσει πάρα πολύ δυνατά όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις. Βεβαίως κάποιες εξ’αυτών ακόμα αναμένουν την επίσημη έναρξη αλλά ας επικεντρωθούμε σήμερα στη λίγκα της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να ξεχωρίσουμε “Το μικρό καφέ” το οποίο φαίνεται πως ξεκίνησε πιο δυναμικά από όλους στον Β όμιλο, έχοντας την καλύτερη επίθεση της λίγκας με 23 τέρματα. Παρόλα αυτά, την καλύτερη άμυνα αλλά και την καλύτερη διαφορά τερμάτων έχουν οι “The losers” στον Γ Όμιλο με μόλις 1 γκολ παθητικό και +17 την διαφορά τους. Ιδιαίτερα δυνατά μπήκε και η Larisa United στον Β Όμιλο η οποία όπως φαίνεται θα παλέψει μέχριο τέλους για την πρωτιά με το Μικρό Καφέ αν και ακόμα είναι νωρίς για προβλέψεις.

Εντυπωσιακά καλή στα πρώτα της παιχνίδια εμφανίζεται και η Suncity έχοντας το 2/2 και μάλιστα με με μία ευρύτατη νίκη με 10-1 στον πρώτο αγώνα της.

Ο Δ Όμιλος φαίνεται για την ώρα να είναι ο πιο ισορροπημένος καθώς οι περισσότερες ομάδες παρουσιάζουν ανάλογη δυναμικότητα, χαρακτηριστικό του οποίο άλλωστε είναι και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής που αν εξαιρέσουμε το Μαύρη θύελλα – Vodka juniors 8-3, όλα τα άλλα ματς έληξαν με 2 και 3 γκολ διαφορά ενώ το Λαντζιέρηδες – Mix team ήταν ίσως και το συγκλονιστικότερο μέχρι σήμερα ματς της διοργάνωσης με τις 2 ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 4-4. Αυτή δεν είναι η μόνη ισοπαλία μέχρι σήμερα καθώς Αλεπούδες και ACT μετά την ήττα εκατέρωθεν της 1ης Αγωνιστικής μοιράστηκαν τους βαθμούς (5-5) στη συνέχεια και για τον ίδιο όμιλο Coca Juniors και Coco-Μωτές πήραν από 1 βαθμό (4-4).

Η 4η διοργάνωση του Nescafé Frappé Students Cup έχει λοιπόν ξεκινήσει για τα καλά και η μπάλα βρίσκεται στο μυαλό χιλιάδων φοιτητών σε όλην την Ελλάδα! To Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα 8×8 ολοκλήρωσε τη φάση των εγγραφών για τη φετινή σεζόν αλλά παρόλα αυτά οι διοργανωτές τηρούν την παράδοση να προσθέτουν ακόμα ομάδες που ενδιαφέρονται να εγγραφούν! Για άλλη μία φορά, η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ θα κερδίσει από ένα i-pad για κάθε παίχτη, μία ευγενική χορηγία του Nescafé Frappé! Προφανέστατα ο σκοπός της διοργάνωσης είναι η διασκέδαση και η άθληση μαζί με την παρέα φίλων του κάθε παίχτη και δευτερευόντως, έρχεται και η φιλοδοξία για διάκριση και για κατάκτηση του μεγάλου δώρου. Άλλωστε κάθε τι καλό ξεκινά με έναν Nescafé Frappé λέει ο χορηγός, και η διοργάνωση φροντίζει να το αποδεικνύει στην πράξη!

Η καρδιά του event χτυπάει στις εξής πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Ιωάννινα, Πύργος, Κομοτηνή, Λαμία, Λάρισα, Χαλκίδα και Χανιά.

Οι ομάδες θα διαγωνιστούν μεταξύ τους σε κάθε πόλη χωρισμένες σε ομίλους και μετά θα προχωρήσουν στις επόμενες φάσεις σε νοκ άουτ παιχνίδια. Η πρωταθλήτρια ομάδα κάθε πόλης θα εκπροσωπήσει την πόλη τον Οκτώβριο στην Πανελλήνια Τελική Φάση με σκοπό να κερδίσει το Πανελλήνιο Τρόπαιο, ένα i-pad για κάθε παίχτη και να αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια της σεζόν!

Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και μάλιστα για κάθε ομάδα που το επιθυμεί υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας εμφάνισης Legea σε εκπληκτικά χαμηλή τιμή και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Όποιος ακόμα το σκέφτεται… ας φτιάξει ομάδα με φίλους και συμφοιτητές (8-16 άτομα) και ας δηλώσει συμμετοχή είτε online μέσω της ιστοσελίδας www.studentscup.gr είτε τηλεφωνικά στο 210 9515730.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg