Τελευταία Νέα|25 Μαρτίου 2015 01:36

Νέες ματσάρες στο Nescafé Frappé Students Cup

Λίγο πριν το τέλος του Μάρτη, το Nescafé Frappé Students Cup φιλοξενεί και πάλι συναρπαστικά ματς! Χιλιάδες φοιτητές και σπουδαστές απολαμβάνουν τη μεγάλη διοργάνωση, με την Αθήνα να αποτελεί τον τόπο διεξαγωγής 16 αγώνων την περασμένη εβδομάδα!

Η μεγάλη ματσάρα ήταν αναμφίβολα το Μπαρχελώνα-Αλαχλιακός 6-6, με τους θεατές να απολαμβάνουν μία… βροχή γκολ στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην πρωτεύουσα:

Χασογκόληδες-Φραπέδες 2-2

Χαιδάρι fc-Χαβαλένθια 11-2

Ανώνυμοι-Τρακαδόροι 8-1

Las clamas-Retro beer team 12-1

Χρέπια fc-Μπαρτσελιώμα 8-4

Gymers fc-Μπαχαλόνα 1-4

Μπαρχελώνα-Αλαχλιακός 6-6

Κρητικοί-Μπελάς 3-2

Οver 1/2-Τρελογιατροί 0-1

Αμπαλιακός-Κουβάδες 4-3

Χαβαλέδες-Καραμπουζουκλήδες 2-5

ΗawksΠολέμαρχοι 2-1

Αιώνια ταλέντα-Κράμπες 3-6

Αίαντας Βύρωνα-Αζαά fc 3-6

Φραπεομάχοι-Καρέας 4-0

Bouquet garni fc-Οdeikos 3-2

Στη Θεσσαλονίκη, το ματς Real Salonikis-Deportivo La Moron 5-6 έκλεψε την παράσταση με την εκπληκτική του διακύμανση και 11 του γκολ! Δεν έλειψε όμως το θέαμα και στα υπόλοιπα 6 ματς της αγωνιστικής φάσης!

Αναλυτικά, όλα τα αποτελέσματα:

Τουμπανέιρος-bar brothers 7-3

Mix team-vodka juniors. 3-11

Modela f.c – Coca Juniors 4-7

Real Salonikis-Deportivo la Moron 5-6

Suncity – Αλκοολικοί 8-1

Perrotis – Αυνανιακός 1-5

Κουφαλια-μαύρη θύελλα 2-4

Για άλλη μία φορά, η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ θα κερδίσει από ένα i-pad για κάθε παίχτη, μία ευγενική χορηγία του Nescafé Frappé! Προφανέστατα ο σκοπός της διοργάνωσης είναι η διασκέδαση και η άθληση μαζί με την παρέα φίλων του κάθε παίχτη και δευτερευόντως, έρχεται και η φιλοδοξία για διάκριση και για κατάκτηση του μεγάλου δώρου. Άλλωστε κάθε τι καλό ξεκινά με έναν Nescafé Frappé λέει ο χορηγός, και η διοργάνωση φροντίζει να το αποδεικνύει στην πράξη!

Η καρδιά του event χτυπάει στις εξής πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Ιωάννινα, Πύργος, Κομοτηνή, Λαμία, Λάρισα, Χαλκίδα και Χανιά.

Οι ομάδες θα διαγωνιστούν μεταξύ τους σε κάθε πόλη χωρισμένες σε ομίλους και μετά θα προχωρήσουν στις επόμενες φάσεις σε νοκ άουτ παιχνίδια. Η πρωταθλήτρια ομάδα κάθε πόλης θα εκπροσωπήσει την πόλη τον Οκτώβριο στην Πανελλήνια Τελική Φάση με σκοπό να κερδίσει το Πανελλήνιο Τρόπαιο, ένα i-pad για κάθε παίχτη και να αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια της σεζόν!

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg