Τελευταία Νέα|31 Μαρτίου 2014 22:31

Ξεκίνησε η δράση στο 3ο Nescafé Frappé Students Cup

To 3ο Nescafé Frappé Students Cup ξεκίνησε με τους πρώτους του αγώνες να αποδεικνύονται συναρπαστικοί και να αποτελούν τον καλύτερο πρόλογο στο θεσμό που αποτελεί must στις ζωές χιλιάδων φοιτητών στη χώρα μας!

Οι ομάδες θα διαγωνιστούν μεταξύ τους σε κάθε πόλη χωρισμένες σε ομίλους και μετά θα προχωρήσουν σε νοκ-άουτ παιχνίδια. Η συμμετοχή ξεπέρασε πάντως και πάλι τους αρχικούς υπολογισμούς, αφού έχουμε τη συγκρότηση 10 ομίλων (στην Αθήνα), από τις οποίες θα περάσουν οι πρώτες τέσσερις για την επόμενη φάση. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πόσο μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν και οι διασταυρώσεις, στον δρόμο προς την ολοκλήρωση του θεσμού.

Σην Αθήνα κάποια από τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Remal Madri-ΕΑΦ 2-10

Μπαχαλόνα-Mathematicians 4-7

Χαιδάρι fc-Αίαντας Βύρωνα 1-2

Αίαντας Βύρωνα-ΕΑΦ 5-2

Χαιδάρι fc-Μαthimaticians 2-1

Mπυροκοίλια-Μπαχαλόνα 1-6

Άδοξοι Μπάσταρδοι-Θύελλα χημικού 2-0

Μονεμβάσια-Ξιφίες 5-3

 

Η καρδιά του 3ου Nescafé Frappé Students Cup χτυπάει και πάλι σε 10 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Ρέθυμνο, Ιωάννινα, Πύργο, Κομοτηνή και Λαμία!

Η πρωταθλήτρια ομάδα κάθε πόλης θα εκπροσωπήσει την πόλη τον Οκτώβριο στην Πανελλήνια Τελική Φάση με σκοπό να κερδίσει το Πανελλήνιο Τρόπαιο, ένα i-pad για κάθε παίχτη και να αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια της σεζόν! Μένει λοιπόν να δούμε αν το τρόπαιο θα αλλάξει φέτος χέρια, αφού τις δύο προηγούμενες χρονιές κατέληξε σε διαφορετικές ομάδες στην πόλη της Πάτρας!

 

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg