Τελευταία Νέα|19 Μαΐου 2012 17:30

Ολοκληρώνοντας την 1η Φάση…

Ολοκληρώνοντας την 1η Φάση…

Η 1η Φάση σε άλλες πόλεις έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και σε άλλες πόλεις βρίσκεται στα μισά της διαδρομής. Το σίγουρο είναι ότι πολλές δυνατές ομάδες έχουν  δώσει το παρόν την φετινή παρθενική χρονιά στο Nescafe Frappe Students Cup και οι μάχες που θα ακολουθήσουν στα νοκ άουτ θα είναι μάχες χωρίς αύριο, σώμα με σώμα και σίγουρα θα θρηνήσουμε πολλούς δυνατούς που θα μείνουν έξω από τα τελικά του Οκτώβρη κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες… Και μιας που μιλάμε για τα τελικά του Οκτώβρη, ο Nescafe Frappe ανακοίνωσε ήδη για την μεγάλη ποδοσφαιρική του γιορτή πως θα φιλοξενήσει όλους τους πρωταθλητές στο Λουτράκι, στο Sportcamp για να ζήσουν ένα απίστευτο 3ήμερο παρέα με τους φίλους τους.
Στα αγωνιστικά τώρα, αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για την Κομοτηνή και την Πάτρα! Στην Κομοτηνή η Θύελλα παρά την μία ήττα της εξακολουθεί να προπορεύεται στον Ά όμιλο και αποκλείεται να χάσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά. Στον Β Όμιλο, οι Άμπαλοι είναι το μεγάλο φαβορί για την 1η θέση παρόλο που ακόμα μετρά μόλις 2 παιχνίδια καθώς είναι η μοναδική από τις 12 ομάδες που δεν έχει ακόμα καμία βαθμολογική απώλεια. Στον Γ όμιλο η Ηerta είναι δυνατή αλλά δεν απέφυγε την ισοπαλία με τους Απαίδευτους.
Στην Πάτρα οι 20 ομάδες που αγωνίζονται έχουν σχηματίσει δύο ομίλους των 10 ομάδων και έτσι στην 1η Φάση έχουν ένα mini Πρωταθληματάκι που πολλά μπορούν να παίξουν ρόλο για την Τελική κατάταξη. Μοναδική ομάδα της πόλης που διατηρεί το απόλυτο είναι η Buzz 21 η οποία μάλιστα έχει μόλις 8 γκολ παθητικό, που σημαίνει ότι ως τώρα δέχεται περίπου 2 γκολ ανά αγώνα την ίδια ώρα που σκοράρει παραπάνω από 6! Η πιο παραγωγική ομάδα πάντως (γκολ ανά αγώνα) είναι οι Τακηδες που όμως έχουν πολύ μικρό δείγμα ακόμα. Το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν σπουδαίοι αγώνες μέχρι τέλους της 1ης  Φάσης και η κατάταξη θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για τα νοκ άουτ παιχνίδια όπως είναι αναμενόμενο σε τόσο πολυάριθμους ομίλους.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg