Τελευταία Νέα|26 Φεβρουαρίου 2013 14:03

Παράταση εγγραφών και δικαίωμα στο όνειρο!

Παράταση εγγραφών και δικαίωμα στο όνειρο!

Υπάρχει κάποιος που δεν θέλει να συνδυάσει μία τέλεια ποδοσφαιρική εμπειρία (με τους φίλους του) με …μερικά i-pads; Σίγουρα όχι! Για το λόγο αυτό, τo Nescafé Frappé Students Cup, το Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα 8×8 έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν να γεμίσει με τρόπο ποδοσφαιρικό τις βραδιές των φοιτητών αλλά και να δώσει στο Πανελλήνιο Πρωταθλητή από ένα i-pad για κάθε παίχτη! Το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δωθεί ποτέ σε ποδοσφαιρικό τουρνουά είναι γεγονός γιατί  όπου υπάρχει Nescafé Frappé, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ!

To Nescafé Frappé Students Cup 8×8 συνεχίζει τις εγγαρφές του για τελευταία βδομάδα και επειδή η συμμετοχή είναι μεγάλη, έχει δοθεί παράταση εγγραφών μέχρι την Τετάρτη 6 Μαρτίου. Το μόνο που απομένει είναι απλά να βιαστούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι!

Η καρδιά του event θα χτυπάει ΞΑΝΑ σε 10 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλος, Ρέθυμνο, Ιωάννινα, Χανιά, Κομοτηνή και Λαμία! Η μόνη αλλαγή σε σχέση με πέρσι είναι το Ρέθυμνο αντί της Λάρισας! Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9 Μαρτίου και έτσι το 2013 για τους φοιτητές θα είναι και πάλι άκρως …ποδoσφαιρικό!!! Οι ομάδες θα διαγωνιστούν μεταξύ τους σε κάθε πόλη χωρισμένες σε ομίλους και μετά θα προχωρήσουν σε νοκ άουτ παιχνίδια. Η Πρωταθλήτρια κάθε πόλης θα φιλοξενηθεί  με καλυμμένη την διαμονή για 3 μέρες σε 1 πόλη όπου θα διεξαχθεί και η Πανελλήνια Τελική Φάση τον ερχόιμενο Οκτώβριο.

Φτιάξτε λοιπόν ομάδα με τους φίλους σας και τους συμφοιτητές σας (8-16 άτομα) και δηλώστε συμμετοχή είτε online στο σχετικό link του www.studentscup.gr είτε τηλεφωνικά στο 698 694 0000.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Όπως προαναφέρθηκε, πρωταθλήτρια ομάδα κάθε πόλης θα εκπροσωπήσει την πόλη της τον Οκτώβριο στην Πανελλήνια Τελική Φάση με σκοπό να κερδίσει το Πανελλήνιο Τρόπαιο, ένα i-pad για κάθε παίχτη και να αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια της σεζόν…

Πέραν του Nescafe Frappe που είναι ο μεγάλος χορηγός του event, η GEMS, η κορυφαία ιταλική εταιρία αθλητικής ένδυσης που ντύνει ομάδες όπως η Λάτσιο και η Ατλέτικο Μαδρίτης στο ποδόσφαιρο σάλας, είναι υπερήφανος υποστηρικτής για 2η συνεχόμενη σεζόν. Οι κορυφαίοι άλλωστε, πάν πάντα παρέα με τους κορυφαίους…

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg