Τελευταία Νέα|27 Οκτωβρίου 2014 19:04

“Πολύ καλό επίπεδο στο Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα 8×8″

Με εξαιρετικές εμφανίσεις στον όμιλο τους, στον οποίο τερμάτισαν πρώτοι ανάμεσα σε 8 ομάδες, κατά την παρθενική τους συμμετοχή στο Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα 8×8 Nescafé frappé Students Cup, είδαν ότι έχουν την ποιότητα για να φτάσουν στην κορυφή. ο αρχηγός της ομάδας, Θανάσης Παναγιωτόπουλος, μίλησε για τους αρχικούς στόχους της παρέας από το Βόλο:
“Από το ξεκίνημα της διοργάνωσης, ο στόχος μας ήταν να πάμε στην Αθήνα. Στον προημιτελικό, καταλάβαμε καθαρά ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την κορυφή και τα καταφέραμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλου γι’ αυτήν τη προσπάθεια!”
Στον ημιτελικό βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ομάδα “Παλεμπά” από την Πάτρα την οποία κέρδισαν 5-3 σε έναν αγώνα όπου η ομάδα του Βόλου έδειξε από την αρχή της προθέσεις αφού στο ημίχρονο προηγούνταν με σκορ 3-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Πάτρας είχε κατακτήσει τη πρώτη θέση στη διοργάνωση τα δύο προηγούμενα χρόνια. Ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος εξήγησε την επίδραση που είχε η αναμέτρηση αυτή στην ψυχολογία της ομάδας, μέχρι τον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου:
“Στον ματς απέναντι στη ομάδα της Πάτρας, είδαμε κι εμείς καλύτερα τις δικές μας δυνατότητες. Ο ημιτελικός ήταν ίσως το δυσκολότερο ματς, πριν από το τελευταίο και έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να μπούμε με αυτό πεποίθηση στον τελικό.
Στον τελικό, βρεθήκαμε από νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Παλέψαμε, προσπαθήσαμε και στο τέλος γυρίσαμε το παιχνίδι για να κατακτήσουμε το κύπελλο στην πρώτη μας συμμετοχή στον θεσμό.”
 Αφού κέρδισαν λοιπόν τους Μπακαλιάρους με 4-2, οι οποίοι τερμάτισαν στη πρώτη θέση ανάμεσα σε 82 ομάδες στην Αθήνα, η ομάδα του Jam Cafe ρωτήθηκε τόσο για το επίπεδο της διοργάνωσης Nescafé frappé Students Cup, όσο και για το αν θα συμμετάσχει ξανά σε αυτήν. Η απάντηση; Χαρακτηριστική:
“Ασφαλώς και θα λάβουμε μέρος ξανά! Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι πολύ καλό. Υπάρχει πανελλήνια απήχηση και ειδικά εδώ στον Βόλο, όπου είναι η έδρα μας, πολλές ομάδες ετοιμάζονται να δηλώσουν συμμετοχή, αφού υπήρξε μεγάλη προβολή και είδαν όλοι πόσο καλά οργανωμένα είναι τα πράγματα.”
  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg