Τελευταία Νέα|7 Φεβρουαρίου 2012 16:32

Πρεμιέρα για μία σειρά από ομίλους!

Πρεμιέρα για μία σειρά από ομίλους!

Οι αγώνες του Πανελληνίου Φοιτητικού Πρωταθλήματος 8×8 Nescafe Frappe Students Cup ξεκίνησαν επιτέλους αυτήν την βδομάδα! Οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές και σ’αυτό το στάδιο που ακόμα δεν έχουμε σαφή εικόνα για να σχολιάσουμε αγωνιστική κίνηση, μπορούμε να κάνουμε κάποιες γενικές παρατηρήσεις! Βεβαίως η πρώτη αγωνιστική μόλις ξεκίνησε και ήδη μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματα και στατιστικά από μία σειρά αγώνων της 1ης αγωνιστικής (βλ.σχετικό link) για την πόλη της Αθήνας ενώ μέσα στο Φλεβάρη ξεκινούν μία – μία και οι υπόλοιπες πόλεις. Οι συμμετέχοντες προέρχονται από όλο το φάσμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από όλην την Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι συμμετέχουν από ΑΕΙ και ΤΕΙ των 10 πόλεων αλλά και από επαγγελματικές σχολές, ΙΕΚ, σχολές ΟΑΕΔ, Τεχνικά λύκεια (ΤΕΕ – ΤΕΛ), Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών… Και οι ειδικότητες είναι άπειρες: από Νομικές, Ιατρικές και πολυτεχνικές σχολές, μέχρι Φιλοσπφική, Θεολογία, Μουσικές σπουδές, Τουρκικών σπουδών, κάθε λογής τεχνικοί – όπως ψυκτικοί, ηλεκτρονικοί, ηλεκτρολόγοι και φυσικά Πληροφορικάριοι από κάθε γωνιά! Αυτό θα πει πικοιλία!!! Αξιοσημείωτα είναι και πολλά ονόματα ομάδων που έχουν κλέψει την παράσταση όπως οι Κουφοί Αετοί, οι Ξεμωραμένες Παρθένες, οι Τυφλοπόντικες, οι Μαλλιαροί, οι Αριθμολάγνοι, οι Sweethearts, οι Βρωμύλοι, η Beauty Free και ο Αστέρας Τσουρεκιών…  Αυτό θα πει πρωτοτυπία!
Παρόλο που ξεκίνησαν τα παιχνίδια οι εγγραφές συνεχίζονται! Έτσι μέσα στις επόμενες 2-3 βδομάδες μπορούν ακόμα οι ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή καθώς θα δημιουργηθούν και επιπλέον όμιλοι. Το (κεντρικό) τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 69.8.69.40000 αλλά πολύ πλούσιο είναι και το υλικό που μπορείτε να εντοπίσετε και στο www.studentscup.gr . Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πόλεις που συμμετέχουν στην 1η διοργάνωση είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Πάτρα, ο Βόλος, η Λάρισα, η Λαμία, τα Χανιά, η Κομοτηνή, η Κέρκυρα και τα Ιωάννινα και πως οι πρωταθλητές των πόλεων θα φιλοξενηθούν σε μία πόλη τον ερχόμενο Οκτώβριο για την ανάδειξη του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Nescafe Frappe Students Cup 8×8. Το paixnidi zwntanevei_ …λοιπόν όπως λέει και ο μεγάλος χορηγός και το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί και ιντερνετικά τις εξελίξεις από το site της διοργάνωσης αλλά και από πολλά άλλα μέσα, πανελλήνια και τοπικά που αποτελούν χορηγούς επικοινωνίας.
Επίσης, τη σημαντική φιλανθρωπική καμπάνια συνεχίζουν οι φοιτητές και όλοι οι συμμετέχοντες του Nescafe Frappe Students Cup 8×8 και όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε απλά με ένα κλικ!  Αρκεί όσοι έχουμε facebook να μπούμε εδώ: http://www.facebook.com/studentscup και να κάνουμε LIKE στο group του Nescafe Frappe Students Cup και η διοργάνωση θα χαρίσει 0,10€ στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ για κάθε δικό μας LIKE. Ας χαρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα και ας σταθούμε στο πλευρό των Φοιτητών που κάνουν αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg