Τελευταία Νέα|12 Ιουλίου 2016 15:52

Στους “16″ η Αθήνα!

To Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα 8×8 Students Cup έχει φτάσει στην φάση των “16” στους αγώνες της Αθήνας  και οι ματσάρες δε σταματούν! Οι Villagers fc κέρδισαν με 9-1 τους Ciciliakos και μοιάζουν ανίκητοι από την αρχή της διοργάνωσης, αφού δεν έχουν στο παθητικό τους ούτε μία ήττα!!Σε 11 αγώνες, ο απολογισμός τους είναι 10 νίκες και 1 ισοπαλία και βάζουν έτσι σοβαρή υποψηφιότητα για το τελικό της διοργάνωσης!!

Οι Las Clamas κέρδισαν με σκορ 7-2 τους Θενπουδες και έκαναν την έκπληξη της αγωνιστικής, αφού έσπασαν το νικηφόρο σερί (10 νίκες) των περσινών πρωταθλητών.

Θενπούδες – Las Clamas 2 – 7 είναι η μεγαλύτερη έκπληξη  της αγωνιστικής αφού οι Θενπούδες (περσινοί πανελλήνιοι πρωταθλητές) κάνουν τη πρώτη τους ήττα μετά από 10 σερί νίκες!!

Στο Tσεκούρια – Κόκκινοι ταύροι 3 – 4, το αποτέλεσμα κρίθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, με τους Κόκκινους ταύρους να πετυχαίνουν ένα εκπληκτικό γκολ με  σουτ από απόσταση 15 μέτρων!

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Amigos – Κράμπες fc 7 – 4
Πάτοι United – Α…Μάλιστα 3 – 1
Τιμωροί – Τάσο δώσε πάσα 3 – 1
Los colobareiros – Χαιδάρι fc 2 – 6
Θλίβερπουλ – Μπαφανιακός 3 – 3

Η πρωταθλήτρια ομάδα κάθε πόλης θα εκπροσωπήσει την πόλη τον Οκτώβριο στην Πανελλήνια Τελική Φάση με σκοπό να κερδίσει το Πανελλήνιο Τρόπαιο, ένα tablet για κάθε παίχτη, ευγενική χορηγία της Pizza Fan, όπως ακριβώς έγινε πέρυσι!

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg