Τελευταία Νέα|31 Μαΐου 2012 18:45

Τέλος της Α Φάσης και στη Λαμία!

Τέλος της Α Φάσης και στη Λαμία!

Το Nescafe Frappe Students Cup διεξάγεται ως γνωστόν σε 10 ελληνικές πόλεις. Ανάμεσα σε αυτές και η πόλη της Λαμίας όπου το 8×8 αποτελεί την 1η επιλογή των φοιτητών για ποδοσφαιρική διασκέδαση! Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι το πρόγραμμα στην πόλη της κεντρικής Ελλάδας τηρήθηκε κατά γράμμα και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων ολοκληρώθηκαν (σχεδόν) για όλες τις ομάδες χωρίς αναβολές και εμπόδια.
Οι ομάδες που ξεχώρισαν χωρίς αμφιβολία είναι η Αμπαλάεα και η Lamia Football Club. Πρόκειται για τις 2 αήττητες ομάδες της τοπικής διοργάνωσης που λάμπουν στην κορυφή των ομίλων τους και όπως όλα δείχνουν είναι και τα φαβορί για να πάνε …τελικό! Βέβαια είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για τελικούς, αλλά η απόδοσή τους και η άνεση που «καθαρίζουν» τα παιχνίδια δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια δεύτερων σκέψεων. Αν θέλαμε μάλιστα να σκιαγραφήσουμε το αγωνιστικό προφίλ των 2 ομάδων θα λέγαμε πως η Αμπαλάεα προσέχει πρώτα τα νώτα της και σκοράρει όσο χρειάζεται σε ντίθεση με τη Lamia Football Club που αρέσκεται στο επιθετικό ποδοσφαίρο και αφήνει σε δεύτερη μοίρα την αμυντική της λειτουργία. Πέραν αυτών των 2 ομάδων, πολύ καλή παρουσία έχουν και οι Γκανιάδες και η Vodka Juniors, που προς το παρόν αρκούνται στην δεύτερη θέση των ομίλων τους αλλά αυτό δεν λέει και πάρα πολλά πράγματα για τη συνέχεια…
Η Β Φάση ξεκινάει μέσα στις επόμενες μέρες και δίχως άλλο θα είναι η ευχάριστη νότα μέσα στην εξεταστική των φοιτητών; Και μιας που μιλάμε για εξεταστική και για ποδόσφαιρο, εύκολα μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος, τι είναι αυτό που ενώνει τη μπάλα με το διάβασμα; Η απάντηση είναι απλή! Μα φυσικά ο άφθονος Nescafe Frappe!

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg