Τελευταία Νέα|17 Ιουλίου 2012 13:20

Τελικός στην Αθήνα!

Τελικός στην Αθήνα!

H μεγαλύτερη μέρα για την μεγαλύτερη πόλη και μεγαλύτερη λίγκα της …μεγαλύτερης φοιτητικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης μόλις έφτασε! Η Αθήνα πάει γήπεδο λοιπόν γιατί πολύ απλά όπου υπάρχουν ΦΟΙΤΗΤΕΣ, υπάρχει τρόπος! Βίκινγκς και Χαϊδάρι FC διασταυρώνουν τα ξίφη τους  σε μία μάχη χωρίς προηγούμενο με σκοπό την κορυφή της Πρωτεύουσας στο Nescafe Frappe Students Cup! Και οι δύο ομάδες στον ημιτελικό πέρασαν με τρόπο …υπερηχητικό από Colo Colo και Ξεμωραμένες Παρθένες (που αμφότεροι βέβαια είχαν σημαντικές απουσίες και προβλήματα) και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το αν αξίζουν να βρίσκονται στην κορυφή!
Την Τετάρτη λοιπόν οι δύο ομάδες θα  τα δώσουν όλα με φόντο το Nescafe Frappe και με μοναδικό κίνητρο την δόξα, τη μεγάλη κούπα και το χρυσό μετάλλιο! Και λέμε μοναδικό κίνητρο γιατί και οι δύο ομάδες έχουν ήδη προκριθεί στην πανελλήνια τελική Φάση του Οκτωβρίου ως εκπρόσωποι της πόλης με τις περισσότερες συμμετοχές. Η Αθήνα λοιπόν θα εκπροσωπηθεί και από τις δύο αυτές ομάδες και εκεί πλέον θα έχουν …πολλά άλλα κίνητρα για να αναρριχηθούν στην κορυφή όπως την Πανελλήνια κούπα και τον τίτλο για το 1o Nescafe Frappe Students Cup αλλά και τα 12 πανάκριβα i-pads που προσφέρει ο απολαυστικός Nescafe Frappe στους νικητές του θεσμού!
Ο Nescafe Frappe αποτελούσε & αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους, μας ξυπνά και αναζωογονεί τις αισθήσεις μας, ταυτόχρονα όμως, μας κάνει να σκεφτόμαστε πιο δημιουργικά & ανοιχτά και να «βλέπουμε τα πράγματα αλλιώς». Μαζί με τον Nescafe Frappe βρίσκουμε τον τρόπο να δημιουργούμε καινούργια πράγματα ουσίας, να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και να μεταμορφώνουμε την καθημερινότητα μας σε μια διαφορετική εμπειρία. Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ λοιπόν έκανε για εκατοντάδες ομάδες και τρεις χιλιάδες φοιτητές συνολικά  ο θεσμός στην διάρκεια της φετινής σεζόν!

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg