Τελευταία Νέα|28 Φεβρουαρίου 2012 16:04

Το πανόραμα των αγώνων

Το πανόραμα των αγώνων

Οι μάχες συνεχίζονται σώμα με σώμα στο Nescafe Frappe Students Cup!  H 3η αγωνιστική βρίσκεται σε εξέλιξη για όλες τις ομάδες της Αθήνας που ξεκίνησαν το 1ο κύμα αγώνων και έτσι ήδη μπορούμε να διακρίνουμε κάποια φαβορί. Στον ΙΒ όμιλο η Βeauty Free έχει 7 βαθμούς σε 3 αγώνες μετά την τελευταία της επικράτηση επί της Φαρμακευτικής Άνοιξης και στο ΙΗ όμιλο οι Sweethearts διπλασίασαν τις νίκες τους και έπιασαν τους Κουφούς Αετούς στην κορυφή. Στον Β όμιλο η κατάσταση δείχνει περιπλεγμένη καθώς ήδη οι 2 ισοπαλίες που έχουν κάνει οι Colo Colo φέρνουν όλες τις ομάδες ένα κουβάρι… Οι Ξέμπαρκοι του ΣΤ ομίλου είναι μία ακόμα ομάδα από αυτές που ξεκίνησαν μόλις τώρα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και έκαναν εντυπωσιακό ντεμπούτο ενώ στον ίδιο όμιλο έγινε εξαιρετικό ματς ανάμεσα σε Black Devils και CF Αγανακτισμένους με το σκορ να λήγει ισόπαλο 2-2 και μάλλον να αφήνει ανικανοποίητους και τους δύο από την εξέλιξη του αγώνα.
Ας ταξιδέψουμε όμως για λίγο στην Θεσσαλονίκη! Εκεί υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν ήδη εντυπωσιάσει και δεν είναι άλλες από τους Α.Ο. Περιπατητές και τα Ρημάδια. Οι μεν πρώτοι καθαρίζουν εύκολα τα παιχνίδια ως τώρα, οι δεύτεροι ζορίζονται λίγο πιο πολύ και μάλιστα υπέπεσαν και στην 1η τους ήττα, όμως η αλήθεια είναι ότι δείχνουν ιδιαίτερα δυνατοί. Πολύ  ωραίο παιχνίδι είχε γίνει στην 1η αγωνιστική ανάμεσα σε Ομορφάντρες και Ποσειδώνα με το σκορ να λήγει ισόπαλο μόλις 2-2 και τους πρώτους να έρχονται στην 2η αγωνιστική και να παίρνουν τη νίκη απέναντι στην ΤΚ με σκορ 5-2. Ο Ποσειδώνας εν συνεχεία είναι και η ομάδα που υποχρέωσε τα Ρημάδια και στην ήττα με 4-2, άρα σίγουρα έχουμε ακόμα μία ομάδα που χρειάζεται προσοχή! Πριν φύγουμε όμως από την Θεσσαλονίκη, ενημερώνουμε το φιλοθεάμον και παράλληλα …μερακλήδικο κοινό πως το Σάββατο 3 Μαρτίου και ώρα 18:00 η εγκατάσταση του Athletic Park στην Πυλαία θα επιφθλάξει υποδοχή όλων των ομάδων με δωρεάν …σουβλάκια! Όσοι πιστοί και πεινασμένοι λοιπόν προσέλθετε!!!!
Στο Βόλο δύο είναι οι ομάδες που ακόμα δεν έχουν ήττα και αυτές είναι η Barcelioma και η Χάρης ΠΜ. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην πόλη της Μαγνησίας τις προηγούμενες μέρες εμπόδισαν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων για περίπου 10 ημέρες αλλά σιγά – σιγά επανερχόμαστε σε full ρυθμούς! Ας μην ξεχνάμε ότι ο Βόλος είναι η πρώτη πόλη που ξεκίνησε τους αγώνες του και είναι δικαιολογημένο να είναι πιο μπροστά από τους υπόλοιπους. Όλες οι άλλες πόλεις ξεκινούν σε πολύ λίγες μέρες μιας που η αυλαία της εξεταστικής πέφτει και ο καιρός …ανοίγει!
Ωστόσο, παρά την έναρξη των αγώνων, ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! Έτσι μέσα στις επόμενες 1-2 βδομάδες μπορούν ακόμα οι ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή καθώς θα δημιουργηθούν και επιπλέον όμιλοι. Το (κεντρικό) τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 69.8.69.40000 αλλά πολύ πλούσιο είναι και το υλικό που μπορείτε να εντοπίσετε και στο www.studentscup.gr . Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πόλεις που συμμετέχουν είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Πάτρα, ο Βόλος, η Λάρισα, η Λαμία, τα Χανιά, η Κομοτηνή, η Κέρκυρα και τα Ιωάννινα και πως οι πρωταθλητές των πόλεων θα φιλοξενηθούν σε μία πόλη τον ερχόμενο Οκτώβριο για την ανάδειξη του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Nescafe Frappe Students Cup 8×8.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg