Τελευταία Νέα|27 Απριλίου 2012 03:33

Τώρα …φορτώνει η σεζόν!

Τώρα …φορτώνει η σεζόν!

Απίστευτος είναι ο αγωνιστικός οργασμός από την Δευτέρα μέχρι σήμερα στο Nescafe Frappe Students Cup. Πάρα πολλά παιχνίδια έχουν διεξαχθεί τις τελευταίες ημέρες καθώς οι όμιλοι στην Αθήνα αισίως ολοκληρώνονται και απομένουν πλέον σχεδόν μόνο εξ’αναβολής αγώνες. Εμείς εστιάζουμε απλά σε κάποιες σημειώσεις των τελευταίων ημερών και σας παραθέτουμε τα δικά μας συμπεράσματα!
Ο Β όμιλος είναι ο όμιλος της ισοπαλίας! Οι Άμπαλοι μπορεί να φιγουράρουν στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς αλλά πρόκειται για 3 βαθμούς που έχουν πάρει με κόπο και ιδρώτα καθώς προέρχονται από 3 ισοπαλίες. Colo Colo και Μαλλιαροί είναι οι πρωτοπόροι του ομίλου με 11 και 8 βαθμούς αντίστοιχα. Στο κλίμα της ισοπαλίας και οι Ακατανόητοι που όμως βρίσκονται στην 1η θέση του Δ ομίλου και έχουν ήδη καπαρώσει την πρόκριση. Ανοιχτό όμως παραμένει το τοπίο για Copro-Dogs και Ρεάλ Λαμπατέρ που ισοβαθμούν με 7 βαθμούς.
Οι Ξέμπαρκοι έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία με 5 νίκες και 1 ισοπαλία και με 16 βαθμούς είναι η ομάδα με την καλύτερη συγκομιδή της Α Φάσης ως τώρα. Το ρεκόρ αυτό μπορεί να πιάσει και η New Smyrn off (με το ευφάνταστο όνομα!) που σε σε 4 αγώνες μετρά 3 νίκες και ένα «Χ». Πρόκειται για όμιλο που ξεκίνησε πιο μετά τους αγώνες του και γι’αυτό ακόμα βρίσκεται λίγο πιο πίσω… Μιας που μιλάμε για ρεκόρ, το Χαϊδάρι έχει 4 νίκες και πάει φουλ για το αήττητο αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στις τελευταίες αγωνιστικές.
Ο Ι όμιλος περιλαμβάνει 4 ομάδες σχεδόν ισάξιες που αυτή τη στιγμή μπορούν όλα να αντραπούν μιας που Peristeri FC και Ένωση Καφενείων έχουν από 9 βαθμούς και Καρυδάτοι και Ξεχαρβαλένθια έχουν από 6 βαθμούς. Η Ένωση έχει βεβαίως το πλεονέκτημα που ακόμα μπροστά της έχει 2 αγώνες.
Οι Ξεμωραμένες Παρθένες ναι μεν έχουν ήδη προκριθεί αλλά έχουν μοναδική ευκαιρία να πάρουν την πρωτιά με νίκη στην τελευταία αγωνιστική. Οι Βίκινγκς μάλλον έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στον δικό τους όμιλο μιας που όλοι οι άλλοι έχουν «μπλεχτεί» μεταξύ τους, παρόλο που ακόμα είναι αρκετά νωρίς. Πανικός και στον ΙΕ όμιλο με τις 4 ομάδες να βρίσκονται σε αποστάσεις 2 βαθμών με τους CF Zair να έχουν 5 βαθμούς, τον Ερυθρό Αστέρα Τρίπολης να έχει 4, όσους και οι Οδοντοτεχνήτες και τους Sivitana Club 3 βαθμούς με όλες τις ομάδες να έχουν μόλις από 3 παιχνίδια.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg