Τελευταία Νέα|2 Οκτωβρίου 2015 22:35

Φαντασμαγορικοί οι τελικοί στο Nescafe frappe Students Cup 8Χ8!

Και τώρα οι τελικοί! Το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου στις αθλητικές εγκαστάσεις Star fc στη Βούλα Αττικής θα πραγματοποιηθεί η πανελλήνια τελική φάση του 4ου Nescafé Frappé Students Cup ποδοσφαίρου 8Χ8, με το μενού της διοργάνωσης να είναι άκρως… δελεαστικό! Το σπουδαίο πρωτάθλημα ξεκίνησε τον Φεβρουάριο 14 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Ρέθυμνο, Καλαμάτα, Ιωάννινα, Σέρρες, Πύργο, Κομοτηνή, Λαμία, Λάρισα, Χαλκίδα και Χανιά) και φτάνει πλέον στην ολοκλήρωση του με την αγωνία για τον τελικό νικητή να φτάνει στο κόκκινο!

Το συγκρότημα “Κίτρινα ποδήλατα” θα δώσει τον ασύγκριτο του παλμό σε ομάδες και φιλάθλους, με τον καφέ από το Nescafé Frappé να ρέει άφθονος και δωρεάν για όλες και για όλους! Οι αγώνες αναμένεται να αποτελέσουν και πάλι δέλεαρ για το κοινό, ενώ τα προγνωστικά είναι άκρως απαγορευτικά για τον τελικό νικητή, τον οποίο θα δοξάσουν πυροτεχνήματα και εντυπωσιακά βεγγαλικά, τα οποία θα δώσουν λάμψη στον αττικό ουρανό! Οι πρωταγωνιστές θα δώσουν ειδικές συνεντεύξεις ενώ δε θα λείψουν και οι κληρώσεις με δώρα-έκπληξη!

Παράλληλα με τη διοργάνωση που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια ομάδα, θα διεξαχθεί τουρνουά Pro Evolution Soccer 2016, ενώ θα υπάρξει και ημερήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ ομάδων του κοινού που θα προλάβει να δηλώσει συμμετοχή. Μετά την ανάδειξη του πρωταθλητή, θα υπάρξει μπουφές. Οι εξαιρετικές αυτές δράσεις της σπουδαίας εκδήλωσης θα ξεκινήσουν το απόγευμα (15:00) της Κυριακής, 11 Οκτώβρη.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg