Τελευταία Νέα|11 Ιουλίου 2012 12:42

Όπου υπάρχει …shoot & goal, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ!

Όπου υπάρχει …shoot & goal, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ!

O Nescafe Frappe δίνει την απάντηση στο τι χρειάζεται μία ομάδα για να πάρει το κύπελλο! Μα είναι απλό… Shoot και goal!!! Εντάξει, εδώ που τα λέμε, στόχος δεν είναι μόνο το Κύπελλο αλλά η ανταγωνισμός, η ευχαρίστηση και η παρέα! Και επειδή ο Nascefe Frappe γνωρίζει από ατελείωτη ευχαρίστηση εδώ και χρόνια, από φέτος την έφερε και μέσα στα γήπεδα του 8×8!
Με δεδομένη την καλοκαιρινή περίοδο που διανύει το Nescafe Frappe Students Cup και γενικότερα το ποδόσφαιρο, μιλήσαμε με τον Τάσο Παπαγεωργίου, αρχηγό της ομάδας Colo Colo που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό της Αθήνας και κάπου εκεί αποχαιρέτησε το όνειρο. Δείτε τι μας απάντησε και πώς είδε την φετινή σεζόν μία από τις πιο καλές ομάδες της διοργάνωσης!

Η ομάδα είναι καινούργια ή παίζετε πολλά χρόνια μαζί;
«Κοίτα, οι περισσότεροι παίζαμε μαζί τα τελευταία 4 χρόνια για την δική μας ευχαρίστηση σε διάφορα 5×5 και κυρίως 8×8. Είμαστε όλοι συμφοιτητές και πρώτα πρώτα παρέα! »

Πώς αποφασίσατε να συμμετάσχετε στο Nescafe Frappe Students Cup;
«Όπως σου είπα παίζαμε μαζί εδώ και καιρό και ψάχναμε κάτι οργανωμένο στο 8×8 που θα μας δώσει την δυνατότητα και να το ευχαριστηθούμε αλλά και να προπονηθούμε. Όταν βλέπεις ότι μία διοργάνωση γίνεται με έναν χορηγό όπως ο Nescafe Frappe δεν χρειάζεται πολύ για να το σκεφτείς! Και τελικά δεν λαθέψαμε, συμμετείχαμε και μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερή μας εμπειρία σαν ομάδα… Όλα ήταν φανταστικά και το κλίμα με τις αντίπαλες ομάδες επίσης φανταστικό. Και φυσικά αυτό ήταν για μας πολύ σημαντικό! »

Πες μας 2 λόγια για την πορεία της ομάδας σου στο Nescafe Frappe Students Cup.
«Μας έχει μείνει μία γλυκόπικρη γεύση. Φτάσαμε στο σκαλοπάτι του τελικού και τελικά δεν μπήκαμε μέσα. Δεν μπορώ να πω, ήταν δίκαια η ήττα μας από το Χαϊδάρι FC στον ημιτελικό μιας που επιτεύχθηκε με μεγάλη διαφορά κιόλας (σς. 8-0). Όμως εκείνη την ημέρα όλα πήγαν στραβά… Μόνο 8 παιδιά μπόρεσαν να αγωνιστούν, λείπαμε 4 παιδιά από την ομάδα για διάφορους λόγους ο καθένας και έτσι η ήττα ήταν αναμενόμενη. Μακάρι να είχαμε προχωρήσει γιατί η πρόκληση της Πανελλήνιας Φάσης που θα γίνει τον Οκτώβριο είναι παραπάνω από τεράστια… Σκέψου τώρα, οι καλύτερες ομάδες όλης της Ελλάδος μαζεμένες για 3 ημέρες, μιλάμε για ένα ατελείωτο ποδοσφαιρικό πάρτυ χωρίς να έχει καμία σημασία τι θα κάνεις τελικά εκεί… »

Ναι, αλλά μέχρι τον ημιτελικό όλα ήταν αλλιώς!
«Ναι, αυτό είναι αλήθεια… Πηγαίναμε από νίκη σε νίκη και γενικά είχαμε τρομερά αποτελέσματα παρόλο που αντιμετωπίσαμε και κάποιες πάρα πολύ δυνατές ομάδες, ιδιαίτερα στους 8 και στους 16. Προσέχαμε ιδιαίτερα την αμυντική μας λειτουργία και περιμέναμε τις φάσεις που θα είχαμε για να τις κάνουμε γκολ βασιζόμενοι στους γρήγορους επιθετικούς που έχουμε. Εν πάσει περιπτώσει, του χρόνου ελπίζουμε να είμαστε εμείς στον Τελικό της Αθήνας και να ζήσουμε αυτό που θα χάσουμε φέτος!»

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg