Τελευταία Νέα|27 Ιουνίου 2012 12:20

Ώρα προημιτελικών στην Αθήνα!

Ώρα προημιτελικών στην Αθήνα!

Φωτιά έχει πάρει το Nescafe Frappe Students Cup στην Αθήνα! Τα νοκ άουτ ολοκληρώνονται μέσα στην 1η βδομάδα του Ιουλίου και μέσα στην εξεταστική όλοι οι παίχτες παίρνουν βαθιές ποδοσφαιρικές ανάσες! Ο Nescafe Frappe ετοιμάζεται φυσικά για το μεγάλο πάρτυ της τελικής φάσης του Οκτωβρίου, όμως για να φτάσουμε ως εκεί, πρέπει να έχουμε τον τελικό χάρτη με τις πρωταθλήτριες ομάδες των 10 πόλεων. Ο πιο απολαυστικός καφές που δεν παύει να είναι η νούμερο ένα επιλογή των φοιτητών στην παραλία, στην καφετέρια και στο σπίτι (είτε στο διάβασμα είτε στο …άραγμα) θα δώσει βροντερό παρόν ως μεγάλος χορηγός και ας μην ξεχνάμε και τα …i-pads που έχει τάξει για κάθε παίχτη της ομάδας που θα ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδος.
Στην Αθήνα βρισκόμαστε στο τελείωμα της Φάσης των 16 και προ της έναρξης των προημιτελικών. Για την ακρίβεια, εκκρεμμεί μόνο ένα παιχνίδι για να να συμπληρωθεί η οχτάδα και πιο συγκεκριμένα οι ομάδες είναι οι εξής: Beauty Free, Lisopain, Sweethearts, Ξεμωραμένες Παρθένες, Colo Colo, Πειρατές της Πειραϊκής, ΧΑΪΔΑΡΙ F.C, Βίκινγκς ή Ξέμπαρκοι. Όλες έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία και αξίζει κανείς να αναφερθεί στην δυναμική 4 ομάδων που φαντάζουν αυτή τη στιγμή φαβορί για τον Τελικό: Αφενός το Χαϊδάρι FC δείχνει εξαιρετική χημεία και πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα και δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα στο δρόμο των ομίλων και των νοκ άουτ, οι Βίκινγκς που ακόμα βέβαια δεν έχουν μπει στη 8άδα αλλά δείχνουν ικανοί να διανύσουν όλη την απόσταση μέχρι τον τελικό, η Colo Colo που είναι αήττητοι και μετρούν μόνο 2 ισοπαλίες τις 3 πρώτες αγωνιστικές που ξεκίνησαν μουδιασμένα ενώ πέρασαν εκκωφαντικά από Peristeri FC και Οδοσντοτεχνήτες (στα νοκ άουτ) και η Beauty Free που αν και δεν έχει εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά της και το ενεργητικό της, παίζει πάντα όσο χρειάζεται για να παίρνει αυτό που θέλει και δεν δείχνει να ζορίεται και ιδιαίτερα παρόλο που οι δείκτες των σκορ κυμαίνονται πάντα σε χαμηλά επίπεδα.
Η GEMS, η κορυφαία εταιρία αθλητικής ένδυσης που ντύνει τη Lazio, την Aτλέτικο Μαδρίτης και άλλα κορυφαία ευρωπαϊκά clubs στο Futsal, είναι ο χορηγός ένδυσης της διοργάνωσης και ντύνει τις ομάδες με απίθανα σχέδια και χρώματα. Οι υπεύθυνοι μάλιστα της ιταλικής εταιρίας που πιστεύουν ιδιαίτερα στον θεσμό του Nescafe Frappe Students Cup ετοιμάζουν μάλιστα και από ένα δώρο για κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει στην Πανελλήνια Τελική Φάση του Οκτωβρίου αλλά θα μιλήσουμε για αυτό σε επόμενο άρθρο.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg