Τελευταία Νέα|27 Ιουλίου 2012 12:59

Όπου υπάρχει κούπα …υπάρχει τρόπος!

Όπου υπάρχει κούπα …υπάρχει τρόπος!

Η σεζόν προ των διακοπών του καλοκαιριού έλαβε και επισήμως τέλος στο Nescafe frappe Students Cup! Το τελευταίο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε ήταν αυτό του Τελικού της Αθήνας ανάμεσα σε Χαϊδάρι FC και Βίκινγκς. Οι δύο ομάδες βεβαίως έχουν ήδη προκριθεί  στην Πανελλήνια Τελική Φάση καθώς η Αθήνα ως η πόλη με τις περισσότερες συμμετοχές θα έχει 2 εκπροσώπους τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Λουτράκι, όμως ο αγώνας είχε ξεχωριστή σημασία καθώς εκεί κρίθηκε το χρυσό μετάλλιο και η μεγάλη κούπα για την 1η σεζόν διεξαγωγής του Nescafe frappe Students Cup στην πόλη της Αθήνας.
Ο αγώνας είχε ιδιαίτερη εξέλιξη και τελικά κράτησε κομμένη την ανάσα σε όσους τον παρακολούθησαν. Το Χϊδάρι μπήκε πάρα πολύ δυνατά και πήγε στα αποδυτήρια με ένα άνετο 3-0. Το σκορ αυτό στην αρχή του β ημιχρόνου έγινε 5-0 και κάπου εκεί η εικόνα άλλαξε εντελώς. Ως εκείνη την ώρα το παιχνίδι του Χαϊδαρίου ήταν άκρως ελκυστικό με επιθετικές αρετές από τουλάχιστον 5 παίχτες του και με συνδυασμούς και εναλλαγές μπάλας που κανείς δεν θα περίμενε σε έναν Τελικό. Οι Βίκινγκς από την άλλη μπήκαν αγνώριστοι. Νωχελικοί και σχεδόν αδιάφοροι χωρίς φαντασία και με μηδενικό πάθος. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που θίχτηκε ο εγωισμός τους και οι ισορροπίες ανατράπηκαν. Γρήγοα μείωσαν σε 5-2 και 5 λεπτά πριν τη λήξη το σκορ έγινε 5-3. Το Χαϊδάρι FC έδειχνε να μην έχει δυνάμεις να αντιδράσει και ίσως αν υπήρχε περισσότερος χρόνος να μην είχε καταφέρει να φύγει με την μεγάλη νίκη. Στο τελευταίο 5λεπτο χάθηκε μεγάλη ευκαιρία μάλιστα για το 5-4 αλλά κάπου εκεί και ενώ το παιχνίδι υποχρεωτικά είχα πάει πολύ στην δύναμη οι διαιτητές σφύριξαν για τελευταία φορά!
Ακολούθησαν οι τοπικές απονομές και κάποιοι συγκρατημένοι πανηγυρισμοί καθώς οι 2 ομάδες προσπαθούν να μείνουν συγκεντρωμένες για τον μεγάλο στόχο τους που δεν είναι άλλος από την τελική Φάση στις 5-7 Οκτωβρίου.
Ο Nescafe frappe πλημμύρισε το γήπεδο κυριολεκτικά! Ο μεγάλος χορηγός χάρισε αθλητικούς σάκους στις 2 ομάδες γεμάτους με προϊόντα της Nestle αλλά και ειδικότερα του Nescafe, όπως και αθλητικές εμφανίσεις υψηλής αθλητικής τεχνολογικής ποιότητας και οι φοιτητές φυσικά και έδειξαν να το απολαμβάνουν. Γιατί πολύ απλά …όπου υπάρχει μπάλα υπάρχει τρόπος! Και …όπου υπάρχουν φοιτητές υπάρχει τρόπος!!!
Η εταιρία αθλητικών ειδών GEMS, η μεγάλη ιταλική εταιρία που φέτος εισήχθη στην ελληνική αγορά, έντυσε τις ομάδες του Πρωταθλήματος και φυσικά ήταν παρούσα και στον τελικό της Αθήνας! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ομάδες όπως η Lazio, η Pescara και η Atletico Madrid ντύνονται στο ποδόσφαιρος σάλας από την εταιρία που κυριαρχεί παγκοσμίως στο minifootball.
Tώρα πλέον ακολουθεί μία παύση 5 εβδομάδων και ο Nescafe frappe ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερος για την κορύφωση του μεγάλου event και να δείξει για μία ακόμα φορά πως …ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ! Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή ξεκούραση!

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg