Τελευταία Νέα|14 Σεπτεμβρίου 2012 04:05

H μεγάλη γιορτή φτάνει!

H μεγάλη γιορτή φτάνει!

Το φθινόπωρο ήρθε και το Nescafé frappé φτάνει στην κορύφωσή του! Οι πρωταθλήτριες ομάδες όλων των πόλεων θα αναμετρηθούν σε μία Πανελλήνια Τελική Φάση δίχως προηγούμενο, στο πλαίσιο μίας μεγάλης γιορτής που κανείς δεν πρέπει να χάσει!
Στο SPORT CAMP στο Λουτράκι, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 19:00 μικροί και μεγάλοι, θα δώσουν παλμό σε ένα υπέροχο απόγευμα με πολλή μουσική, εκπλήξεις, δώρα και κληρώσεις για το κοινό (Θα κληρωθούν φωτογραφικές μηχανές NIKON, δωροεπιταγές από γνωστά καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών κτλ), μαζορέτες της Εθνικής Ομάδας, ατελείωτο ποδοσφαιρικό θέαμα στον Μεγάλο Τελικό του Πανελλήνιου Φοιτητικού Πρωταθλήματος 8×8, Nescafé frappé Students Cup και …πολλά πολλά άλλα!!! Και φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε, άφθονος NESCAFÉ frappé, κέρασμα από τον χορηγό μας!
Οι περισσότερες πόλεις έχουν ήδη βγάλει τον εκπρόσωπό τους για τα Τελικά, όμως ακόμα υπάρχουν η Πάτρα, η Κομοτηνή και τα Γιάννενα που αναμένεται να ολοκληρώσουν μέσα στις ερχόμενες μέρες και τον Μεγάλο Τελικό της πόλης τους με σκοπό το εισιτήριο που οδηγεί στην Τελική Φάση.. Οι ομάδες θα αγωνιστούν στις 6 και στις 7 Οκτωβρίου σε 3 παιχνίδια μέσα από τα οποία θα προκύψει και η τελική κατάταξη για όλους και φυσικά το ζευγάρι του Μεγάλου Τελικού, το παιχνίδι γύρω από το οποίο θα πραγματοποιηθεί η φιέστα με όλα τα happenings που σας αναφέρουμε. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 6/10 θα πραγματοποιηθούν όλα τα προημιτελικά. Έτσι 4 ομάδες θα προκριθούν στα ημιτελικά τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7/10 το πρωί ενώ οι άλλες 4 ομάδες που ηττήθηκαν στα προημιτελικά θα παίξουν για τις θέσεις 5-8. Τέλος, το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθούν με τη σειρά τα παιχνίδια για τις θέσεις 7-8, μετά 5-6, μετά μικρός Τελικός και φυσικά ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ.
Περισσότερες πληροφορίες για τη φιέστα αυτή στις επόμενες ημέρες. Μείνετε συντονισμένοι!

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg