Τελευταία Νέα|7 Μαρτίου 2012 12:45

Οι εγγραφές συνεχίζονται για λίγο ακόμα! Δηλώστε συμμετοχή (και online)!

Οι εγγραφές συνεχίζονται για λίγο ακόμα! Δηλώστε συμμετοχή (και online)!

Οι εγγραφές συνεχίζονται! Μπορεί οι αγώνες να έχουν ξεκινήσει σε κάποιες πόλεις, όμως θα ξεκινήσουν και νέοι όμιλοι σταδιακά μέχρι και τις πρώτες μέρες του Μαρτίου! Αν είσαι λοιπόν φοιτητής και θέλεις απεγνωσμένα να δοκιμάσεις την απίστευτη εμπειρία του πιο καλά οργανωμένου πρωταθλήματος 8×8, και να διεκδικήσεις δώρα σημαντικής αξίας, η ώρα έφτασε! Μάζεψε την παρέα σου και ζωντάνεψε το παιχνίδι έδώ και τώρα! Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση να είναι ολόκληρη η ομάδα σου φοιτητές αλλά αρκεί να είναι τουλάχιστον οι μισοί! Ως φοιτητής ή σπουδαστής λογίζεσαι αν σπουδάζεις σε δημόσιο ή ιδιωτικό Πανεπιστήμιο, ΤΕΙ, ΑΕΙ, ΤΕΕ, Φροντιστήριο, Τεχνικό Λύκειο, ΙΕΚ, Κολλέγιο, Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών, ή και σεμιναριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα οιουδήποτε φορέα.
Για να δηλώσεις συμμετοχή μπορείς είτε να καλέσεις στο 6986940000 είτε να κάνεις την δήλωσή σου online (στο σχετικό link του site μας) και μετά άστο πάνω μας! Το πρόγραμμα των αγώνων είναι ιδιαίτερα ελαστικό και μπορείς να θέσεις τους περιορισμούς της ομάδας σου από την αρχή ή στην διάρκεια του πρωταθλήματος (σε περίπτωση ανάγκης).
Το πρωτάθλημα NESCAFE FRAPPE STUDENTS CUP είναι Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα 8×8 και λαμβάνει χώρα σε 11 πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλος, Λάρισα, Λαμία, Κομοτηνή, Χανιά, Κέρκυρα και Ιωάννινα.
Στο τέλος του πρωταθλήματος θα γίνουν βραβεύσεις (κύπελλο και μετάλλια) για τις ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων κάθε πόλης. Η Τελική Φάση κάθε πόλης θα διεξαχθεί ως τις 15 Ιουνίου, ανάλογα με τις ανάγκες προγράμματος κάθε πόλης και η Πρωταθλήτρια Ομάδα θα προκρίνεται στην Πανελλήνια Τελική Φάση που κάθε χρόνο θα γίνεται σε διαφορετική πόλη ανά την Ελλάδα. Επίσης οι δικριθείσες ομάδες κάθε πόλης θα παραλάβουν δώρα και από το μεγάλο χορηγό NESCAFE FRAPPE τα οποίο ανακοινώνονται σε παράλληλο άρθρο στο site μας, μαζί με την ανακοίνωση του δώρου του Πανελλήνιου Πρωταθλητή.
Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 8 βασικούς παίχτες και θα έχει αν το επιθυμεί μέχρι και άλλους 8 αναπληρωματικούς που θα έχουν τη δυνατότητα να μπαίνουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ως αλλαγή. Στην Τελική Πανελλήνια Φάση η κάθε ομάδα θα αποτελείται από 12 παίχτες maximum.
Αν κάποια ομάδα το επιθυμεί, μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει τόσους παίχτες όσοι επιτρέπονται για να μην υπερβαίνει τους 16 συνολικά, έστω κι αν αυτό συμβεί στο μέσο του πρωταθλήματος, με την προϋπόθεση ότι δεν θα πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε μετατροπή από τα προημιτελικά και έπειτα.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg