Τελευταία Νέα|20 Ιουνίου 2014 14:22

i-TECH4u – Ιούνιος ‘14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

i-TECH4u – Ιούνιος ‘14

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Πέμπτη, 18 Ιουνίου, με 64 σελίδες γεμάτες θέματα που δεν πρέπει να χάσεις. Το πρώτο τεύχος του καλοκαιριού είναι αφιερωμένο στη μουσική, μιας και ο Ιούνιος είναι ο μήνας των MAD Video Music Awards. Δες, λοιπόν, μερικά από τα καλύτερα μουσικά gadgets της αγοράς, που υπόσχονται να σε κάνουν να ακούσεις μουσική όπως ποτέ μέχρι σήμερα.

Από το τεύχους του Ιουνίου, δεν θα μπορούσαν φυσικά να απουσιάζουν όλες οι εξελίξεις από την Electronic Entertainment Expo (E3) του Los Angeles –και τα video games για τις κονσόλες νέας γενιάς υπόσχονται συναρπαστικές εμπειρίες. Διάβασε επίσης αποκλειστικές πληροφορίες για το Ath Tech, καθώς και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη digital πλευρά του Nescafé, τη νέα εφαρμογή της Aegean για το iPad και το Tour de France 2014.

Στις σελίδες του i-TECH4u θα βρεις επιπλέον παρουσιάσεις των πιο hot προϊόντων τεχνολογίας της ελληνικής αγοράς και των σημαντικότερων video games του μήνα, καθώς και νέα από τον χώρο των social media και του Internet. Όσο για το νέο μας διαγωνισμό, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις το πρώτο οχταπύρηνο smartphone της ελληνικής αγοράς, Huawei Ascend G750, αξίας €299.

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 64 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Αναλυτικά τα σημεία διανομής και καθημερινή ενημέρωση στο www.itech4u.gr.

 

 

 

 

 

 

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg