Τελευταία Νέα|22 Μαΐου 2014 13:52

i-TECH4u – Μάιος ‘14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Τρίτη, 20/05 με θέματα που δεν πρέπει να χάσεις. Με αφορμή το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς (ή καλύτερα της τετραετίας), το κεντρικό θέμα του i-TECH4u είναι αφιερωμένο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Διάβασε για την τεχνολογία της επίσημης μπάλας (Brazuca), τι παίζει με τις Ultra HD μεταδόσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Στο τεύχος Μαΐου ρίχνουμε επίσης μια ματιά στα καλύτερα concept ποδήλατα των τελευταίων μηνών και η Nescafé Dolce Gusto μας μαθαίνει τα πάντα για το «Modern Art of Coffee». Παράλληλα, η στήλη “Make it Simple” επιχειρεί να κάνει πιο κατανοητή την τεχνολογία γύρω από τις “mirrorless” φωτογραφικές μηχανές, παρουσιάζοντας τις σημαντικότερες διαφορές τους από τις compact και τις DSLR.

Όλα αυτά μαζί με τα πιο hot προϊόντα τεχνολογίας της αγοράς, όπως τα νέα smartphones της ALCATEL ONETOUCH, το νέο «παιδικό» tablet της MLS ή το πρωτοποριακό υβριδικό Dell XPS 11, καθώς και game reports των σημαντικότερων νέων video games. Όσο για το νέο μας διαγωνισμό, από το απόγευμα της Τρίτης 20/05, μπορείς να διεκδικήσεις χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ, μια από τις 5 σούπερ μηχανές Nescafé Dolce Gusto Mini Me!

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Αναλυτικά τα σημεία διανομής και καθημερινή ενημέρωση στο www.itech4u.gr.

 

 

 

 

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg