Τελευταία Νέα|11 Οκτωβρίου 2014 17:06

i-TECH4u – Οκτώβριος ’14

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου και θα σε κάνει να δεις την πραγματικότητα… αλλιώς. Οι εξελίξεις στον χώρο της εικονικής πραγματικότητας είναι τους τελευταίους μήνες ραγδαίες, γι’ αυτό το κεντρικό θέμα του νέου μας τεύχους είναι αφιερωμένο στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της τεχνολογίας που ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει το 2015.

Στο τεύχος Οκτωβρίου, μάθε επίσης όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα νέα iPhone 6 & 6 Plus και τις πρώτες πληροφορίες για τα Windows 10 που φιλοδοξούν να γίνουν το καλύτερο λειτουργικό σύστημα που μας έδωσε η Microsoft μέχρι σήμερα. Ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στο Ello, το social network που έγινε διάσημο μετά τη διαμάχη του Facebook με τις drag queens και εξετάζουμε τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Alienware Area-51 το καλύτερο (και πιο εντυπωσιακό) gaming desktop PC της αγοράς.

Επιπλέον, διάβασε game reports των σημαντικότερων video games του μήνα, όπως τα FIFA 15, Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes και Forza Horizon 2. Όλα τα παραπάνω, συνοδεύονται όπως πάντα με παρουσιάσεις των πιο hot προϊόντων τεχνολογίας, ειδήσεις από τον χώρο των social media, εφαρμογές, ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες και πολλά άλλα.

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Αναλυτικά τα σημεία διανομής και καθημερινή ενημέρωση στο www.itech4u.gr.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg