Τελευταία Νέα|18 Σεπτεμβρίου 2014 19:40

i-TECH4u – Σεπτέμβριος ‘14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

i-TECH4u – Σεπτέμβριος ’14

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου και είναι αφιερωμένο στη νέα σεζόν που ξεκινά δυναμικά! Back 2 School, λοιπόν, μαζί με όλα όσα χρειάζεσαι για να είναι η επιστροφή στην πραγματικότητα ανώδυνη: από τα εξαιρετικού value-for-money tablets Bitmore, μέχρι το μοναδικό 2-in-1 Dell Inspiron 3000 και το απόλυτο αξεσουάρ για selfies της iLuv.

Διάβασε επίσης στο νέο μας τεύχος τις σημαντικότερες εξελίξεις από την IFA 2014 του Βερολίνου, γιατί πρέπει να εμπιστευθείς την iSystem για το service των Apple συσκευών σου, καθώς και πώς να δηλώσεις συμμετοχή στον δημιουργικό διαγωνισμό Red Bull Doodle Art.

Από τις σελίδες του i-TECH4u δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν game reports για τα σημαντικότερα video games του μήνα, ενώ το Make it Simple επιχειρεί να εξηγήσει σε απλά ελληνικά τι είναι το «δικαίωμα στη λήθη» που σαν πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποκτήσαμε πριν λίγους μήνες. Τα παραπάνω συνοδεύονται, φυσικά, από hot προϊόντα τεχνολογίας της αγοράς και τις μόνιμες lifestyle και τεχνολογικές στήλες μας.

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Αναλυτικά τα σημεία διανομής και καθημερινή ενημέρωση στο www.itech4u.gr.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg