Τελευταία Νέα|10 Σεπτεμβρίου 2015 12:35

i-TECH4u – Σεπτέμβριος ’15

Το νέο, “back 2 school” τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου με θέματα που δεν πρέπει να χάσεις. Πάνω στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, το κεντρικό θέμα του i-TECH4u είναι αφιερωμένο σε gadgets και προϊόντα τεχνολογίας που υπόσχονται να σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές σου υποχρεώσεις.
Από το τεύχος Σεπτεμβρίου, βέβαια, δε θα μπορούσαν να λείπουν όλες οι πληροφορίες για τις συσκευές που είδαν για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας στην IFA 2015 στο Βερολίνο –δηλαδή στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας της Γηραιάς Ηπείρου. Διάβασε επίσης παρουσιάσεις hot προϊόντων τεχνολογίας όπως το πανίσχυρο, φουτουριστικό gaming PC Alienware Area-51 και το devolo dLAN 500 WiFi, game reports των σημαντικότερων video games του μήνα και πολλά άλλα.
Επιπλέον, μέσα από δύο νέους διαγωνισμούς, έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις από το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου πέντε πακέτα Bitdefender Family Pack 2015 για απόλυτη προστασία όλων των συσκευών της οικογένειάς σου και ένα devolo dLAN 650+ Starter Kit για να φτιάξεις το δικό σου ταχύτατο οικιακό δίκτυο χωρίς κόπο και χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις.
Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Αναλυτικά τα σημεία διανομής και καθημερινή ενημέρωση στο www.itech4u.gr.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg