Τελευταία Νέα|22 Δεκεμβρίου 2014 02:00

i-TECH4u – Δεκέμβριος & Ιανουάριος ’14

i-TECH4u – Δεκέμβριος & Ιανουάριος ’14

i-TECH4u – Special Edition
Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου και είναι διπλά εορταστικό! Η κυκλοφορία του 50ου μας τεύχους, βλέπεις, συμπίπτει με την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου και ο συνδυασμός είναι μοναδικός.

Μιας και όλοι μας αυτές τις μέρες ψάχνουμε τα ιδανικά δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα (αλλά και για εμάς), στο μεγαλύτερό μας τεύχος ever θα βρεις τον πιο πλήρη οδηγό δώρων, με περισσότερες από 80 προτάσεις για να διαλέξεις. Διάβασε επίσης όσα πρέπει να ξέρεις για τα AR games, καθώς και ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν τη Xerox να ξεχωρίζει στον τομέα του printing.

Από ένα τεύχος σαν αυτό, δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι διαγωνισμοί. Δηλώνοντας συμμετοχή εντελώς δωρεάν από την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στους 7 νέους διαγωνισμούς μας, έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις 5 μηχανές Nescafe Dolce Gusto Mini Me, 1 φωτογραφική μηχανή Olympus, 1 mini ηχοσύστημα Pioneer, 1 σύγχρονο smartphone Gigabyte GSmart, 10 ESET Smart Security 8, οδήγηση Ferrari από το Baladeur και ένα σούπερ πακέτο προϊόντων Energy Sistem!

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 72 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια.
Αναλυτικά τα σημεία διανομής και καθημερινή ενημέρωση στο www.itech4u.gr.

 

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg