Τελευταία Νέα|27 Μαρτίου 2013 17:55

Και…μόλις βρήκαμε ρυθμό!

Και…μόλις βρήκαμε ρυθμό!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο παρά το ηλιόλουστο τριήμερο που προμήνυε αγωνιστικές απουσίες, τα γήπεδα της Αθήνα αλλά και τις περιφέρειας γέμισαν με αγώνες του Nescafe Frappe Students Cup. Ας πάμε να δούμε όμως πιο συγκεκριμένα τα best of της αγωνιστικής : Οι Paris de Μourlen έχασαν από τους Χαϊδάρι FC 1-8, και αυτό κρίνεται αναμενόμενο με δεδομένη την εμπειρία (από περσι) και την δυναμική των νικητών. Οι New Smyrn off έχασε από τους Μπόχα Juniors με 3-8 ενώ τα Αρχοντόπαιδα νίκησαν τους Non Palades  με τελικό σκόρ 5-1. Ένα δυνατό match ήταν αυτό μεταξύ Θ-ελτά και Αναγέννηση Φυσικού όπου οι Θ-ελτά κατάφεραν να νικήσουν την Αναγέννηση με τελικό σκορ 4-2. Οι Ρεαλ Λαμπατέρ κατάφεραν να νικήσουν με 2 γκολ διαφορά τους …Νεφροπαθείς (6-4), ενώ οι Black Mamba νίκησαν με μεγάλη διαφορά την ομάδα Τρανταχτά Μυρμήγκια (7-2). Τέλος οι Οι-ππότες Παντείου έχασαν από τα Στρουμφάκια 1-5 ενώ Αστραπιακός FC και Διπλόπιτοι ήρθαν ισόπαλοι με 6-6 ίσως στο πιο γεμάτο ματς της αγωνιστικής.

Ωστόσο, παρά την συνέχεια των αγώνων, ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! Έτσι μπορούν ακόμα οι ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή καθώς θα δημιουργηθούν και επιπλέον όμιλοι. Το (κεντρικό) τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 69.8.69.40000 αλλά πολύ πλούσιο είναι και το υλικό που μπορείτε να εντοπίσετε και στο www.studentscup.gr. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πόλεις που συμμετέχουν είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Πάτρα, ο Βόλος, η Λάρισα, η Λαμία, τα Χανιά, η Κομοτηνή και τα Ιωάννινα και πως οι πρωταθλητές των πόλεων θα φιλοξενηθούν σε μία πόλη τον ερχόμενο Οκτώβριο για την ανάδειξη του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Nescafe Frappe Students Cup 8×8 για 2η συνεχόμενη σεζόν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η παρουσία της GEMS για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ως χορηγός αθλητικού υλικού. Η ιταλική εταιρία είναι πρωτοπόρος στο χώρο του minifootball και η κίνηση υποστήριξης της μεγάλης φοιτητικής διοργάνωσης Nescafe frappe Students Cup είναι μία από τις σημαντικότερες ενέργειές της στην Ελλάδα.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg