Τελευταία Νέα|19 Μαρτίου 2013 17:09

Οι πρώτες …κανονιές!

Οι πρώτες …κανονιές!

To Nescafe Frappe Students Cup έχει μπει για τα καλές στις ράγες και η σεζόν δείχνει να ξεκινάει πολύ δυνατά. Η Αθήνα έφτασε τις 93 ομάδες, νέο ρεκόρ συμμετοχών γιατί φυσικά όπου υπάρχει …μπάλα υπάρχει τρόπος!
Παρ’ όλο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πολλές ήταν οι ομάδες που θέλησαν να αγωνιστούν και δεν λογάριασαν τις διακοπές! Έτσι, κάνοντας μία σύντομη ανασκόπηση της αγωνιστικής στο παιχνίδι Bakery εναντίον Μιζεριακός, οι Bakery κατάφεραν να νικήσουν με μια μικρή δυσκολία 5-4 σε ένα φανταστικό παιχνίδι. Οι Κανονιέρηδες έριξαν …την πρώτη τους κανονιά καταφέρνοντας να νικήσουν τους Μυρμηδόνες 6-4 ενώ οι Σύμμεφα FC έχασαν από την Μαύρη Θύελλα με 3-8 σκορπώντας την θύελλα στο γήπεδο. Την Κυριακή είχαμε μόνο μια ισοπαλία μεταξύ των ομάδων Beauty Free και Colo-Colo (3-3). Οι Red Sox νίκησαν τους Korinthians 6-1 ενώ οι Μπόχα Τζούνιορ νίκησε τα Χρυσά Aυγά με σκορ που δεν συναντάμε συχνά στο πρωτάθλημα 10-0. Ο Μπάμπης ο Φλου(φλης) έχασε από τα Μοντέλα με 5 γκολ διαφορά (8-13) ενώ οι Άτριχοι κατάφεραν να νικήσουν με μεγάλη ευκολία τους Βρωμύλους 8-2 σε έναν αγώνα χωρίς μεγάλο σασπένς.
Ωστόσο, παρά την συνέχεια των αγώνων, ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! Έτσι μπορούν ακόμα οι ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή καθώς θα δημιουργηθούν και επιπλέον όμιλοι. Το (κεντρικό) τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 69.8.69.40000 αλλά πολύ πλούσιο είναι και το υλικό που μπορείτε να εντοπίσετε και στο www.studentscup.gr . Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πόλεις που συμμετέχουν είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Πάτρα, ο Βόλος, η Λάρισα, η Λαμία, τα Χανιά, η Κομοτηνή και τα Ιωάννινα και πως οι πρωταθλητές των πόλεων θα φιλοξενηθούν σε μία πόλη τον ερχόμενο Οκτώβριο για την ανάδειξη του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Nescafe Frappe Students Cup 8×8 για 2η συνεχόμενη σεζόν.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg