Τελευταία Νέα|3 Ιουνίου 2013 21:17

Υπάρχει τρόπος …και στα νοκ άουτ!

Υπάρχει τρόπος …και στα νοκ άουτ!

Η πρώτη φάση του Nescafe Frappe Students Cup ολοκληρώθηκε οριστικά στην Αθήνα και πολύ σύντομα θα γίνει η κλήρωση για τα νοκ άουτ για τις περισσότερες από 40 ομάδες που προκρίθηκαν. Τα παιχνίδια κρίνονται στο νήμα και δεν ενδείκνυνται για καρδιακούς αλλά έστω και τώρα που μπαίνουμε στα νοκ άουτ, όπου υπάρχει παρέα …Υπάρχει Τρόπος, άρα το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο που μετρά!

Κάποιες από τις ομάδες θα δώσουν έναν αγώνα μπαράζ για να μπουν στους 32 ενώ οι καλύτερες προκριθείσες θα περάσουν απευθείας στην Β΄Φάση. Αμέτρητος είναι ο αριθμός των γκολ που σκόραραν οι παίχτες συνολικά στην Α Φάση και αν συνυπολογίσουμε όλην την Ελλάδα, έχουμε ήδη ξεπεράσει τα 3.000 γκολ! Απίστευτο; Κι όμως αληθινό…

Ας δούμε όμως αποτελέσματα από τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε:  Οι Korinthians μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι με τους K.A.P.Y. και δεν τους άφησαν περιθώρια να σκοράρουν με αποτέλεσμα το Match να λήξει 5-0. Το ίδιο συνέβη και με την Αθλητική Άνοιξη όπου κατάφερε να βάλει 4 γκολ σε σύγκριση με την ομάδα Green Dragons όπου δεν σκόραρε ούτε μια φορά. Τα Χρυσά Αυγά με τους Καρυδάτους έφεραν  ισοπαλία 3-3 σε ένα ιδιαίτερα σφιχτό και καλό παιχνίδι, ενώ ο Μπυραϊκός έχασε από την Θλίβερπουλ 2-8. Τα Τούμπανα δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν της ομάδας Ναύπακτος (4-6), όπως επίσης και οι Τσατσάδες  βρέθηκαν σε άσχημη ημέρα στον αγώνα με την Τρόμπα (1-6).

Περισσότερα νεότερα από το μέτωπο …του frappe σε μία βδομάδα με τα πρώτα νοκ άουτ παιχνίδια να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί!

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg