Τελευταία Νέα|26 Απριλίου 2013 01:33

Υπάρχει τρόπος να …προκριθείς!

Υπάρχει τρόπος να …προκριθείς!

Πριν πάμε στα αγωνιστικά θέματα ας δούμε τι πραγματικά γίνεται με τον προγραμματισμό της Τελικής Φάσης. Η διοργανώτρια αρχή σε συνδυασμό με τον μεγάλο χορηγό (αν και ακόμα δεν το έχουν ανακοινώσει επισήμως) σκέφτονται να διεξάγουν την Πανελλήνια Τελική Φάση του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα σε μεγάλη εγκατάσταση minifootball των Νοτίων Προαστίων. Αυτό το νέο μάλλον θα χαροποιήσει τις περισσότερες ομάδες καθώς ας μην ξεχνάμε πως η πανελλήνια Φάση είναι μια γιορτή που πρώτα απ’όλα σκοπό έχει την διασκέδαση και μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης. Και στην Αθήνα, αυτά τα δύο μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά, σε αντίθεση με κάποιο ενδεχομένως μικρό μέρος με λιγοστές επιλογές!

Είναι γεγονός ότι ενόψει καλοκαιριού τα αίματα έχουν αρχίσει και ανάβουν γιατί οι αγωνιστικές περνούν και τα περιθώρια στενεύουν για όσους θέλουν …να προκριθούν! Ας δούμε όμως μερικά αποτελέσματα από τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα καθώς εκεί είναι η πεμπτουσία των ειδήσεών μας! Το Χαιδάρι FC νίκησε με μεγάλη δυσκολία την ομάδα Αραχτόπαιδα 5-4, με τους περσινούς πρωταθλητές να αποδεικνύουν πως η φανέλα τους είναι βαριά ενώ οι Τρομοκράτες έχασαν με μεγάλη διαφορά από την ομάδα Τοπ Τοπ 3-12 σε ένα μάλλον αναμενόμενο αποτέλεσμα. Το Οπλισμένο σκυρόδεμα δεν μπόρεσε να σκοράρει με αποτέλεσμα να χάσει από τη San  Epitafio 0-6. Τα Στουμφάκια έφεραν ισοπαλία με τους Σατανάδες σε ένα ματς γεμάτο φάσεις και σασπένς με το Χ να βολεύει προς το παρόν και τους δύο.

Όπου υπάρχει Nescafe frappe, υπάρχει τρόπος και αυτό είναι το συμπέρασμα και αυτής της αγωνιστικής. Γιατί αλλιώς …δεν γίνεται!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η παρουσία της GEMS για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ως χορηγός αθλητικού υλικού. Η ιταλική εταιρία είναι πρωτοπόρος στο χώρο του minifootball και η κίνηση υποστήριξης της μεγάλης φοιτητικής διοργάνωσης Nescafe frappe Students Cup είναι μία από τις σημαντικότερες ενέργειές της στην Ελλάδα.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg